The Only World-Standard SEO Software

SEO and Internet Marketing Forum
Welcome, Guest ( Login | Register )

Regels / Rules SEO PowerSuite Dutch Forum
New Topic Add Reply
Page 1 of 1 [ 1 post ]
Author Message
rinus

Tenderfoot

Tenderfoot
Posts: 9
Posted: Thu Jul 16, 2009 8:55 pm

Welkom op het Nederlandstalige forum van SEO PowerSuite!

Het Nederlandstalige deel is opgezet om het Nederlandse gebruikers en toekomstige gebruikers makkelijker te maken te communiceren en vragen te stellen m.b.t SEO en SEO PowerSuite.

Link-Assistant.com is met grote zorg samengesteld toch kan het voor komen dat er zich hier en daar een fout(bug) bevindt, wanneer dit zo is horen wij dit uiteraard graag van u! Wij zullen deze fout dan zo snel als mogelijk is herstellen!

Behalve de regels die gesteld zijn door moderators in de verschillende forums, gelden de volgende algemene regels:
• Spammen is niet toegestaan op welke wijze dan ook.
• Reclame voor commerciële websites, die niet rechtstreeks leidt tot het oplossen van een topic, is niet toegestaan. Ook het plaatsen van reclame voor niet-commerciële websites die niets bijdragen aan het topic is niet toegestaan. Dit geld eveneens voor ongewenste sluikreclame voor andere websites/fora.
• Voorkom Flamewars.
• Gebruik geen discriminerende, kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksuele of andersoortige georiënteerde taal, die in strijd is met de normen van goed fatsoen.
• Het aanbieden van en/of vragen over/naar illegale muziek, software, cracks, warez, torrents/P2P en dergelijke is niet toegestaan, ook de ondersteuning bij problemen gerelateerd aan illegaal verkregen software, muziek, films, torrents/P2P en dergelijke is niet toegestaan.
• Blijf zoveel mogelijk 'Ontopic'. Enkele berichten naast de kwestie zijn geen ramp, maar slow-chat sessies zijn niet toegestaan.
• Plaats geen onzinnige berichten, enkel om topics open te houden of terug bovenaan de lijst te plaatsen.
• Als je een nieuwe topic opent, gebruik dan een duidelijke titel die gelijk het probleem aangeeft.
• Plaats jouw nieuwe topic in het juiste forum.
• Gebruik geen 'BreZâh'-taal, maar gebruik gewoon Nederlands. Dit leest veel prettiger en daardoor kunnen we je beter helpen. Verder is de kans groot dat je sneller geholpen zult worden wanneer je een gewone, duidelijke omschrijving van je probleem geeft, geen tekst van 6 regels zonder leestekens.
• Plaats in verband met je eigen veiligheid, niet je e-mail adres op het forum. Link-Assistant.com moderatoren zullen je e-mail adres onherkenbaar maken indien je dit doet. Ook is het de bedoeling, dat topics zoveel mogelijk opgelost dienen te worden in het forum, zodat andere gebruikers met soortgelijke vragen hiervan kunnen profiteren.
• Schend geen auteursrechten, ere wie eer toekomt en vraag op voorhand of je een tekst mag overnemen. Gewoon een link naar een artikel is in de meeste gevallen aan te raden.
• Gebruik géén gebruikersnaam, avatar of handtekening die kwetsend is voor anderen.
• Plaats géén plaatjes in je handtekening die groter zijn dan 150 pixels hoog en 500 pixels breed. Ook mag de tekst in een handtekening niet langer zijn dan 6 regels. Moderatoren hebben het recht een handtekening te verwijderen/veranderen.
• Gebruik géén (deel van een) e-mailadres of website als gebruikersnaam.


Houdt het gewoon gezellig op het forum, zodat wij niet hoeven in te grijpen.
Bij twijfel over de regels en/of meningsverschillen beslist het team van Administrators en moderators.

Link-Assistant.com behoudt het recht een gebruiker bij misdragingen/provocerend gedrag tijdelijk of voorgoed te bannen. Ook behouden wij het recht de provider te informeren over misdragingen op het forum. Wanneer je enige vormen van schending van copyrights en andere vormen van wetsovertredingen, danwel overtreding van de bovengenoemde regels ziet, dan kan je dit melden aan één van de moderatoren d.m.v. een PB (persoonlijk bericht). Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk onderzoeken en de nodige maatregelen nemen.

Aansprakelijkheid:
Link-Assistant.com is in géén geval aansprakelijk voor beschadiging in welke vorm dan ook, door gebruik van onze website of met tijdelijke onmogelijkheid deze website te raadplegen.
Link-Assistant.com is in géén geval auteursrechtelijk aansprakelijk voor content geplaatst door onze bezoekers. Wij proberen de geposte berichten zo goed mogelijk te zuiveren van enige vorm van overtredingen. Mocht U onverhoopt toch een bericht tegenkomen welke Uw rechten schend, gelieve dan een privé bericht te sturen naar een van de moderatoren.

Copyright:
Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder bescherming van auteursrecht Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan, tenzij vooraf schriftelijke toestemming is verleend door Link-Assistant.com. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging

Privacy:
Voor het gebruik van onze website is het onvermijdelijk dat u enige persoonlijke gegevens achterlaat. Link-Assistant.com zal onder géén enkele voorwaarde deze gegevens verkopen/doorsturen aan derden. Het staat u volledig vrij gegevens te verstrekken aan Link-Assistant.com. Wanneer gegevens worden verstrekt, zullen deze zorgvuldig en zo anoniem mogelijk worden behandeld.

Deze Disclaimer:
Deze disclaimer is tot stand gekomen na het inwinnen van juridisch advies van het internet. Heeft u problemen met deze disclaimer, neem dan contact op met Link-Assistant.com.

Wijzigingen:
Link-Assistant.com behoudt het recht deze tekst te wijzigen zonder opgaaf van reden. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Display topics from previous:    Sort by    
New Topic Add Reply
Page 1 of 1 [ 1 post ]
All times are UTC

Jump to:  


cron