The Only World-Standard SEO Software

SEO and Internet Marketing Forum
Welcome, Guest ( Login | Register )

Image tag in email template doesn't work
New Topic Add Reply
Page 1 of 1 [ 5 posts ]
Author Message
PaulSL

Newborn

Newborn
Posts: 3
Posted: Mon Dec 01, 2014 8:03 pm

Hi,

I want to add an image signature to emails, so I use the [IMAGE] tag in the tag slide out options.

Now when trying to send or preview email I get the error message:

"com.agilemind.commons.modules.dynatags.TagException: Sorry, LinkAssistant does not support tag IMAGE."

Which seems strange, considering the [IMAGE] tag is in the list of tags to use!

How else can I add an image signature?

Cheers.

PaulSL

Newborn

Newborn
Posts: 3
Posted: Tue Dec 02, 2014 4:33 pm

Anybody?

PaulSL

Newborn

Newborn
Posts: 3
Posted: Tue Dec 02, 2014 9:21 pm

I know patience is a virtue and all that, but really? Not even an acknowledgement to a paying customer after over 24 hours is shockingly bad service by any standards.

Quick enough to send advertising emails for other products though...

LinkAssistant

User avatar
Site Admin
Posts: 5593
Posted: Wed Dec 03, 2014 12:46 pm

PaulSL wrote:
I want to add an image signature to emails, so I use the [IMAGE] tag in the tag slide out options.


Unfortunately, Image tags are not supported in LinkAssistant e-mails. The list of tags in the email template also contains tags for reports, but specifically image tag is not supported in e-mail templates.

ijtet

Newborn

Newborn
Posts: 1
Posted: Wed Dec 30, 2015 5:07 am

If you can't add Image tag, you can add a signature templates.

Regards,
IJTET
www.ijtet.com

Display topics from previous:    Sort by    
New Topic Add Reply
Page 1 of 1 [ 5 posts ]
All times are UTC

Jump to:  


cron