The Only World-Standard SEO Software

SEO and Internet Marketing Forum
Welcome, Guest ( Login | Register )

Can't print report
New Topic Add Reply
Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Author Message
majk

Newborn

Newborn
Posts: 1
Posted: Thu Mar 16, 2017 12:40 am

Hi,

I have pro license without algo updates subsciption. I'm unable to print watermarked report. When I click print, loading screen with "please wait" shows for a few seconds and then it dissapears and nothing. I don't get printing dialogue to choose the printer.

I have default printer Microsoft print to PDF that comes with Windows 10. I also had couple of more but same thing happens when I click to print.

Anybody have solution?

LinkAssistant

User avatar
Site Admin
Posts: 5612
Posted: Thu Mar 16, 2017 11:35 am

Yes, unfortunately, this is a temporary software bug. Within 1-2 days we will issue a fix for it. Sorry for the inconvenience!

Navdih.net

Newborn

Newborn
Posts: 1
Posted: Mon Dec 23, 2019 11:49 am

Quote:
Hi!
I have the sae problem with printing. I have Pro license to print to PDF with watermark and it's not working. I can see the PDF for 1 second and then the window closes itself and no file is generated on disk. You wrote that you will fix this... 2 years later the problem still exists.

Any advice how to solve this on Wndows 10?

Hello!

Could you please get in touch with us via support@link-assistant.com so we would be able to investigate the issue more closely?
You can also send us your project for that go to 'Help > Send project to support' and in the comments describe the issue.

Looking forward to your message!

Best regards,
Oleg

Display topics from previous:    Sort by    
New Topic Add Reply
Page 1 of 1 [ 3 posts ]
All times are UTC

Jump to:  


cron